home Aurareading meditatiecursussen
een aurareading Zoals de zee eb en vloed kent, zo ook stromen wij en zijn voortdurend in verandering.
Er zijn momenten dat je iemand anders kunt gebruiken om jezelf beter te leren kennen.
Je energieveld, je aura, bevat veel informatie over jou. Deze informatie uit zich, als ik me er op af stem door middel van symbolen. Ik vertaal deze symbolen weer in woorden. Ze houden je een spiegel voor, waardoor je meer inzicht in jezelf, en je situatie op dat moment kunt krijgen.
Een reading duurt ongeveer een uur en wordt voor jou opgenomen op een cassettebandje.
zeven op een rij Als je met beide benen op de grond staat en je hoofd tot in de hemel reikt, heb je je chakra's op een rijtje en kan je levensenergie volop stromen.
In zeven keer zullen we contact maken met elk van onze chakra's, zodat we ons bewuster worden wat ze inhouden en buiten houden. Dit ervaren we o.a. door meditatie, visualisatie, zelfonderzoek d.m.v. vragen en tekenen.
Door bewust te worden kun je jezelf bevrijden van oude patronen en blokkades, meer in balans komen en binnen met buiten verbinden.
awakening your Light Body Met deze prachtige, intensieve meditatiecursus kun je een grote sprong in je groeiproces maken.
In de light body cursus activeren we, met behulp van klank en de overdracht van energie, een tiental energiecentra en wordt je meegenomen op verkenningsreis in je Zelf.
Dit verhoogt je "trilling" en uitstraling en dat zul je in je dagelijkse leven merken. Mensen, situaties en dingen in je omgeving komen meer in harmonie met je ware Zelf.
spiegelbeeld vertel eens even Een workshop van een dag, waarin je leert om vanuit meditatie een portret te tekenen en schilderen.
Een portret vakkundig tekenen of schilderen zonder contact met je binnenwereld, kan technisch goed gelukt zijn, boeiender wordt het als je de essentie van jezelf of een ander in het portret kunt vangen. Deze cursus geef ik samen met Mitsy Groenendijk.
home vorige       volgende